Øyvind nominert til Unge Designere

18. juni 2012

Øyvind er nominert til prisen Unge Designere 2012, en prestisjetung pris for designere under 35 år. Prisen gis til en ung designer som viser særlig talent innenfor sitt fag og hvor fagutøvelsen representerer Norsk Forms formål (Design og arkitektur for et bedre samfunn!). Juryuttalelsen  sier blant annet:

Øyvind Grønlie deltar bare i prosjekter han selv er stolt av å ta del i og ønsker å løse behov av betydning. Øyvind Grønlies personlige engasjement og sosiale profil er inspirerende for kommende generasjoner som ønsker å fylle designfaget med nye dimensjoner

Øyvind er stolt over nominasjonen, og glad for at Norsk Form har endret prisen fra å ha fokus på formgivning (tidligere het prisen Unge Formgivere) til nå å være i tråd med Norsk Forms formål, nemlig Design og arkitektur for et bedre samfunn.

Hvem av de tre nominerte som vinner prisen offentliggjøres ved prisseremoni på DogA 5/9. De to andre nominerte, Siren Elise Wilhelmsen og Bendik Kaltenborn, er flinke folk, så det blir spennende å se hvordan dette går!

Les mer hos Norsk Form

Del dette: