Ny nettside for SuSan Design

22. juni 2012

Innovativoli har i samarbeid med Oransje Webdesign utviklet ny nettside for organisasjonen Sustainable Sanitation Design. Innovativoli utvikler til vanlig ikke nettsider, men valgte nå å delta i utviklingen siden vi allerede var involvert i organisasjonen, og hadde god oversikt over krav og behov til ny nettside. De viktigste kravene har vært:

– Rask lasting – ikke noen «flashy animasjoner» (internettforbindelsen er treig i mange utviklingsland)

– Enkel og informativ, og organisering av mye informasjon

– Logisk hierarki og navigasjon

– Balanse mellom et lett uttrykk og en viktig aktør

– Lav terskel og enkelt å publisere nyheter, bilder og nye sider

Innovativoli har hatt hovedansvaret for innhold, hierarki og layout, mens Oransje Webdesign har spilt en viktig rolle i programmering og tilrettelegging i tillegg til å gi meget gode innspill til Innovativoli’s ansvarsområde.

www.susan-design.org

Del dette: