Hurra! Vi vant Statens Designkonkurranse 2013!

26. april 2013

SDK_2013_winnersEtter mye spenning og mange kryssede fingre og tær ble det idag klart at Innovativoli, i samarbeid med Blueroom, fluxLoop og Proba, har vunnet Statens Designkonkuranse 2013. Temaet for konkurransen og oppdraget som skal utføres er «Design, Skole og helse». Konkurransen var utlyst av Norsk Form i samarbeid med Helsedirektoratet, Helse- og omsorgsdepartementet og Buskerud Fylkeskommune.

Vi gleder oss å ta fatt på kanskje det viktigste designprosjektet som foregår i Norge for tiden. Omtrent 30% av elever i videregående opplæring faller fra før de får vitnemål. Dette fører til personlige tragedier, og et enormt tap for det norske samfunn. Ved bruk av tjenestedesign skal vi bidra til å maksimere gjennomføringsraten gjennom å finne underliggende årsaker og imøtekomme elevenes behov.

Prosjektet foregår ved Rosthaug videregående skole i Modum kommune, med henblikk på å skape løsninger som kan overføres til alle landets videegående skole.

Del dette: