Bliii lansert for elevene

23. august 2013

Bliii

Onsdag lanserte vi prosjektet Bliii for elevene ved Rosthaug VGS. Vi utfordret de 750 elevene til å si seg enige eller uenige i våre påstander, basert på innsikter etter feltarbeid ved skolen i vår. Elevene deltok via sine telefoner og resultatene ble oppdatert på skjerm. Vi introduserte også elever og lærere for www.bliii.no og Bliii på FB Vårt mål er å jevnlig å få elever til å validere vår designprosess slik at våre resultater blir best mulig og mest mulig relevante for brukerne. Bliii er et prosjekt med utgangspunkt i Statens Designkonkurranse initiert av Norsk Form i samarbeid med Helsedirektoratet, Helse- og omsorgsdepartementet og Buskerud Fylkeskommune med fokus på Design, skole og helse med mål om å forebygge frafall i videregående opplæring.

Del dette: